Terapie laser

Laser unic, versatil pentru terapie transdermic, stimularea non-invaziv, non-chimice, fotobiologice si a  mecanismelor  anti-inflamatorii, imunologice, regenerare  şi analgezice. Recomandat in special pentru tratamentele LLLT( Low Level Laser Therapy) în fizioterapie, dermatologie, urologie, ginecologie, stomatologie, ORL. Nu este un dispozitiv care combină toate avantajele într-o singură unitate: dublu sonda CTL-1106MX. Sonda de suprafaţa pentru zonele de […]

Read more

Turism dentar

Prin programele de turism dentar pacienţii din alte ţări, precum şi românii stabiliţi în străinătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoreşti din România, beneficiind în acelaşi timp de un set complet de soluţii stomatologice la preţuri mult mai atractive decât în ţările din Europa si celelalte continente.

Read more

Radiologie

Laboratorul de radiologie si imagistica dentara al clinicii noastre ofera informatii importante medicilor din clinica Dentalmed, cat si celorlalti medici din jud. Brasov in vederea stabilirii unui diagnostic corect si exact, precum si a unui tratament eficient si rapid.  

Read more

Ortodontie

Toate domeniile din cadrul stomatologiei, ajută practic la realizarea acestui lucru, însă ortodonţia (ortodonţie = dinte drept) este acea parte a ştiinţei care ne ajută să ajungem la un zâmbet nu numai frumos, ci şi sănătos.
Practic, ea asigură aşezarea corectă a dinţilor în arcadă, corectează muşcătura, contribuind astfel şi la armonizarea fizionomiei. Pe lângă aceasta, dinţii aşezaţi corect şi o muşcătură corectă previn apariţia unor complicaţii gingivale, parodontale şi ale articulaţiei temporo+mandibulare.

Read more